MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania mazurka potrzebujesz mielonych migdałów....
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienity mazurek bezowy. Przepis na mazurek wielkanocny, który zachwyca smakiem. Połączenie bezy, migdałów i kawy smakuje obłędnie

Mazurek bezowy z lukrem kawowym. Krok 1

Do przygotowania mazurka potrzebujesz mielonych migdałów. Możesz kupić gotowe lub samodzielnie zmielić całe migdały. Pamiętaj tylko, by je wcześniej sparzyć i zdjąć skórkę.

Zobacz również

Oto najlepszy truskawkowy deser. Wyniki konkursu w Hucie Szklanej [ZDJĘCIA]

NOWE
Oto najlepszy truskawkowy deser. Wyniki konkursu w Hucie Szklanej [ZDJĘCIA]

Falubaz Zielona Góra świetnie walczył w Toruniu, ale „Anioły" były minimalnie lepsze

Falubaz Zielona Góra świetnie walczył w Toruniu, ale „Anioły" były minimalnie lepsze

Polecamy

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Obłędnie pyszna kanapka z tuńczykiem. Ten przysmak posmakuje każdemu

Obłędnie pyszna kanapka z tuńczykiem. Ten przysmak posmakuje każdemu

Lubisz oliwę? Może zaczniesz zażywać ją jak suplement diety

Lubisz oliwę? Może zaczniesz zażywać ją jak suplement diety