4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajka przepiórcze zalałam wodą i gotowałam przez pięć minut....
fot. Karolina Głogowska

Wyśmienita sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Chrupiąca, lekka i przepyszna. Efektowna przystawka na Wielkanoc

Sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Krok 2

Jajka przepiórcze zalałam wodą i gotowałam przez pięć minut. Następnie odstawiłam do ostygnięcia.

Zobacz również

Hokeiści Comarch Cracovii zaczęli przygotowania

Hokeiści Comarch Cracovii zaczęli przygotowania

Dofinansowanie do urlopów. Wypłacają 2417 zł na etat

Dofinansowanie do urlopów. Wypłacają 2417 zł na etat

Polecamy

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Nie bój się błędów. Niezwykła akcja Fundacji Szkoła z Klasą

Nie bój się błędów. Niezwykła akcja Fundacji Szkoła z Klasą

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść