MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Świetna zabawa na 6. Mazowieckim Festiwalu Twórczości w Radomiu [ZDJĘCIA]

Świetna zabawa na 6. Mazowieckim Festiwalu Twórczości w Radomiu [ZDJĘCIA]

Muzyczna i duchowa uczta w Nowych Polaszkach. Festiwal piosenki pełen wrażeń

Muzyczna i duchowa uczta w Nowych Polaszkach. Festiwal piosenki pełen wrażeń

Polecamy

Star Wars i dziwny Dziki Zachód, czyli czerwiec w Amazon Prime Gaming

Star Wars i dziwny Dziki Zachód, czyli czerwiec w Amazon Prime Gaming

Niemen kontra Niemen. To była trudna relacja córki z ojcem. Jak wyglądała?

Niemen kontra Niemen. To była trudna relacja córki z ojcem. Jak wyglądała?

Podziękowania dla rodziców – jak napisać? Przykładowe teksty

Podziękowania dla rodziców – jak napisać? Przykładowe teksty