MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W menu sezonowym w lipcu jest  pieczony sandacz z masłem...
fot. FB Rezydencja Bohema

Michał Koszycki powalczy o tytuł najlepszego kucharza na świecie. Jego dania możecie zjeść w Bohemie w Szczawnie-Zdroju

Menu Bohema

W menu sezonowym w lipcu jest pieczony sandacz z masłem pietruszkowym z blanszowanymi warzywami i sałatą lollo bionda

Zobacz również

Kabareton w Opolu był ostry i bez cenzury – dokładnie taki, jaki być powinien

Kabareton w Opolu był ostry i bez cenzury – dokładnie taki, jaki być powinien

Kawiarenka z gwiazdami. Rozmowom przysłuchiwali się opolanie

Kawiarenka z gwiazdami. Rozmowom przysłuchiwali się opolanie

Polecamy

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Domowe lody na patyku. Hit nie tylko z okazji Dnia Dziecka

Obłędnie pyszna kanapka z tuńczykiem. Ten przysmak posmakuje każdemu

Obłędnie pyszna kanapka z tuńczykiem. Ten przysmak posmakuje każdemu

Lubisz oliwę? Może zaczniesz zażywać ją jak suplement diety

Lubisz oliwę? Może zaczniesz zażywać ją jak suplement diety