MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

Dni Leszna 2024. Koncert Agnieszki Chylińskiej to była eksplozja energii

Dni Leszna 2024. Koncert Agnieszki Chylińskiej to była eksplozja energii

Michał Bajor świętuje 50-lecie swojego debiutu. Wyjątkowy recital porwał publiczność

Michał Bajor świętuje 50-lecie swojego debiutu. Wyjątkowy recital porwał publiczność

Polecamy

Lubisz oliwę? Może zaczniesz zażywać ją jak suplement diety

Lubisz oliwę? Może zaczniesz zażywać ją jak suplement diety

Majsterkowo, warsztaty w Castoramie we Wrocławiu na Dzień Dziecka.

Majsterkowo, warsztaty w Castoramie we Wrocławiu na Dzień Dziecka.

Pech polskich drwali w Mediolanie. Zadecydował... mały palec

Pech polskich drwali w Mediolanie. Zadecydował... mały palec